News

SUPER LIGA (24/25) KOLO 1, TSC – IMT (B) 1:0

FK TSC (Bačka Topola) – FK IMT (Beograd) 1:0

Ilić – Vlalukin, Krstić, Capan, Petrović (K) – Milosavljević (Pantović 46′ ), Vulić (Banjac 46′), Radin, Đakovac (Stanić 84′), Ćirković (Šoš 78) – Lazetić (Saša Jovanović 61)

Strelac: Pantović 70′

Žuti kartoni: Ćirković 11′, Đakovac 30′, Krstić 53′, Pantović 60′

2:2 protiv Austrije

Naš tim je odigrao nerešeno 2:2 protiv Austrije Klagenfurta na pripremnoj utakmici odigranoj u Waldenu, u Austriji. Protivnik je već vodio 2:0, ali smo uspeli da izjednačimo golovima Miloša Vulića i Nemanje Petrovića.

Sigurna pobeda protiv Mure

Naš tim je pobedio ekipu Mure rezultatom 4:0 na pripremnoj utakmici u Murskoj Suboti.

Nerešeno u Sloveniji

Naša ekipa je odigrala 1:1 protiv češkog 1FC Slovácko na prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji. Gol za naš tim je postigao Miloš Vulić u 76. minutu utakmice.

 

Vratio nam se Mihajlo Banjac

Mihajlo Banjac ponovo u redovima TSC-a!
Ofanzivni vezni igrač, koji je ranije odigrao 81 utakmicu za naš tim i postigao 15 golova, dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz ruskog Krasnodara, gde je protekle dve sezone igrao na 65 utakmica, postigao 3 gola i imao 8 asistencija. Mihajlo, dobrodošao! Drago nam je što si se vratio u TSC porodicu!

Dean Klafurić je novi šef stručnog štaba TSC-a

Dean Klafurić je novi šef stručnog štaba TSC-a. Iskusni trener je prethodne sezone sa uspehom vodio mostarski Velež, koji je zauzeo treće mesto u prvenstvu Bosne i Hercegovine.
U svojoj bogatoj karijeri bio je selektor ženske reprezentacije Hrvatske i bio je trener Dinama iz Zagreba. U Poljskoj je osvojio duplu krunu kao trener varšavske Legije, a vodio je između ostalih i klubove Etnikos iz Kipra, i mađarski Honved. Dobrodošao u TSC porodicu!

Pobeda protiv Tekstilca

Naš tim je ostvario pobedu na prvom kontrolnom meču. Pripreme nastavimo u Sloveniji.

Đorđe Gordić je novo pojačanje našeg kluba

Đorđe Gordić (2004) je novo pojačanje našeg kluba. Izuzetno talentovani vezista je u Superligi igrao za Mladost Lučane i prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Igrač Manchester City grupacije, stiže nam iz Belgijske ekipe Lommel na jednogodišnju pozajmicu.
Dobrodošao u TSC porodicu!

Marko Lazetić je četvrto pojačanje TSC-a u letnjem prelaznom roku

Marko Lazetić (2004) je četvrto pojačanje TSC-a u letnjem prelaznom roku. Mladi napadač koji je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde i igrao za sve mlađe selekcije Srbije je igrač AC Milana, a igrao je i za SCR Altach iz Austrije i za holandski Fortuna Sittard. Dolazi nam na jednogodišnju pozajmicu. Marko, dobrodošao u TSC porodicu!

Počela prodaja sezonskih karata za novu sezonu

Sezonske karte za sezonu 2024/25 su u prodaji od 13. juna 2024. godine na BILETARNICI TSC ARENE u Bačkoj Topoli, radnim danima od 11 do 17 časova. Oni koji su imali sezonsku kartu za sezonu 2023/2024 mogu obnoviti svoje sezonske karte po prošlogodišnjoj ceni do 21. juna 2024. godine. Sezonske karte važe za domaće prvenstvene i kup utakmice TSC-a. Za izdavanje sezonske karte u ovoj sezoni još nije obavezna članska karta.