News

SUPER LIGA (23/24) 18. KOLO, Radnički 1923 (K) – TSC 0:0

FK Radnički 1923 (Kragujevac) – FK TSC (Bačka Topola) 0:0

Ilić – Antonić (K), Ćalušić, Krstić – Petrović, Radin, Kuveljić, Vlalukin (Šoš 78′) – Ćirković (Pantović 78′), Milovanović (Rakonjac 64′), Jovanović

Žuti karton: Kuveljić 55

TSC sklopio partnerstvo sa američkom kompanijom Pulsar

Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor Pulsara Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom Evrope kroz različite programe.

FK TSC sa zadovoljstvom objavljuje strateško partnerstvo sa PULSAR-om, globalnom investicionom kompanijom koja ulaže u tehnološke firme i podržava startape u njihovom ulasku na globalno tržište, kao i u ubrzanju njihovog rasta. Pulsar je prisutan u Japanu, SAD-u, Portugalu, Irskoj i Srbiji. Strategija ulaganja obuhvata startape u oblasti finansija, poljoprivrede, mobilnosti i sporta.

Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor PULSAR-a Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom Evrope kroz različite programe. Ovo dugoročno partnerstvo ima za cilj stvaranje najsavremenijeg inovacionog centra namenjenog promociji razvoja fudbala i povećanju privlačnosti investicija u sportsku tehnologiju. Posebna podrška će se pružiti startapima i IT preduzećima koja mogu poboljšati efikasnost kluba, stadiona i akademije, i takođe značajno doprineti rastu prihoda kluba.

Nakon potpisivanja ugovora, generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi je izjavio:

„Naš cilj je da budemo lideri u sportskoj industriji i tehnologiji u regionu, i verujemo da će ovo partnerstvo olakšati postizanje te pozicije. Očekujemo da će ova inicijativa rezultirati jačim vezama sa navijačima i pozitivnim doprinosom sportskoj zajednici. Verujemo da je aktivan učestvovanje u sportskim događajima ključno za izgradnju vrednosti svake zajednice, a ovo partnerstvo će nam omogućiti da je inspirišemo i motivišemo.“

Pavel Korolev, osnivač i izvršni direktor PULSAR-a:

„Radujemo se saradnji i početku sistematske interakcije sa FC TSC, klubom sa fascinantnom istorijom, ambicioznim planovima, sopstvenom ideologijom i jedinstvenom infrastrukturom. Biće jedan od ključnih partnera u podršci kreiranju infrastrukture i ekosistema za razvoj sportskih tehnologija u Evropi.“

TSC i Pulsar će zajedno raditi na promociji sportskih vrednosti kroz različite inicijative, učešće u sportskim događajima i programima inovacija, turnirima i aktivnostima kako bi direktno uključili navijače i zajednicu.

TSC veruje da će ovo partnerstvo doneti pozitivne promene ne samo klubu, već i celokupnoj sportskoj zajednici u regionu.

 

Dobre partije na kraju sezone

Omladinci i kadeti su pobedili na kraju jesenjeg dela prvenstva. Omladinci su jesenji deo prventsva završili na prvom mestu, znači postali su jesenji prvaci.

SUPER LIGA (23/24) 17. KOLO, TSC – Radnički (N) 1:0

FK TSC (Bačka Topola) – FK Radnički (Niš) 1:0

Ilić – Petrović (K) (Šoš 80′), Stojić, Krstić, Cvetković – Radin, Vulić (Đakovac 61′), Milosavljević (Pantović 68′) – Ćirković, Milovanović (Antonić 80′), Jovanović

Strelac: Đakovac 75′

Žuti kartoni: Krstić 35′, Cvetković 71′,Radin 90′

UEL 5. kolo TSC – West Ham United 0:1

FK TSC (Bačka Topola) – West Ham United (ENG) 0:1

Ilić – Čalušić, Stojić, Antonić (K) – Petrović, Kuveljić (Pantović 76‘), Radin (Vulić 76‘), Đakovac, Cvetković – Đakovac, Ćirković (Šoš 86‘), Milovanović (Vlalukin 76‘)

Žuti kartoni: Petrović, Ćalušić

SUPER LIGA (23/24) 16. KOLO, Partizan (B) – TSC 0:4

FK Partizan (Beograd) – FK TSC (Bačka Topola) 0:4

Ilić – Ćalušić, Stojić, Krstić – Petrović (K), Radin, Đakovac, Milosavljević (Pantović 76‘), Cvetković – Ćirković (Šoš 86′), Milovanović

Strelac: Ćirković 3′, Stojić 11′, Radin 33′, Milovanović 49′

Žuti kartoni: Radin 36‘, Stojić 78

SUPER LIGA (23/24) 15. KOLO, TSC – Vojvodina (NS) 1:2

FK TSC (Bačka Topola) – FK Vojvodina (Novi Sad) 1:2

Simić – Ćalušić, Stojić, Antonić (K), (Krstić 46′) – Petrović (Šoš 86′), Radin, Vulić (Đakovac 46′), Cvetković – Pantović (Milovanović 46′), Jovanović, Ćirković, (Mirchevski 86′)

Strelac: Ćirković 1′

Žuti kartoni: Đakovac 49′, Ćalušić 58′, Milovanović 79′

UEL 4. kolo Frajburg – TSC 5:0

SC Freiburg (Frajburg) – FK TSC (Bačka Topola) 5:0

IlićAntonić (K) (Cvetković 72), Stojić, Đorđević – Petrović, Đakovac (Radin 46), Vulić, Kuvelj(Ćirković 46), Vlalukin (Ćalušić 46) – Milovanović, Jovanović (Pantović 46)

Žuti karton: Vlalukin 29

SUPER LIGA (23/24) 14. KOLO, Čukarički (B) – TSC 0:2

FK Čukarički (Beograd) – FK TSC (Bačka Topola) 0:2

Ilić – Ćalušić (Anton79‘), Stojić, Đorđević – Petrović (K), Đakovac (Milosavljavić 90), Vulić, Radin (Kuvelj79‘), Cvetković Ćirković (Pantović 72), Milovanović (Jovanović 46‘),

Strelac: Ćirković 23‘, Cvetković 83

Žuti karton: Stojić 71