SAT-TRAKT je prisutan na srpskom tržištu od 1990-ih kao jedan od vodećih distributera opreme za sisteme kablovske distribucije, i integrator KDS sistema u regionu.

Vaš pouzdan partner u digitalnom svetu. Kao vodeća kompanija u regionu u oblasti distribucije interneta, kablovske televizije i telefonskih mreža, posvećeni smo tome da Vam pružimo najkvalitetnije usluge povezivanja. Sa višegodišnjim iskustvom i neprekidnim težnjama ka inovacijama, ST CABLE stoji na čelu tehnološkog napretka, nudeći brze, pouzdane i pristupačne usluge za Vaš dom ili poslovni prostor.

MOL grupa je integrisana, međunarodna naftna i gasna kompanija sa sedištem u Budimpešti. Ima više od 25.000 zaposlenih širom sveta, sa dinamičnim timom koji je prisutan u više od 30 zemalja, i sa više od 80 godina iskustva u industriji.

MOL se bavi svim aspektima naftne i gasne industrije, uključujući istraživanje, proizvodnju, preradu, distribuciju, petrohemijske materijale, proizvodnju energije i trgovinu. Od 2018. godine, MOL posluje u više od 30 zemalja širom sveta, zapošljava 26.000 ljudi i ima gotovo 2.000 benzinskih pumpi pod devet različitih brendova, naročito u zemljama Srednje i Istočne Evrope. Takođe, lideri su na tržištima Mađarske, Slovačke, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

LUDING je jedan od vodećih dobavljača vina i alkoholnih pića u Rusiji. Naša web stranica predstavlja više od 6000 pića i napitaka od proizvođača iz celog sveta, uključujući vina i alkoholna pića srednjeg cenovnog ranga visokog kvaliteta, kao i jedinstvene premijum proizvode za kolekcionare

U julu 2021. godine osnovana je nova, javna fondacija pod nazivom MOL-Nova Evropa od strane kompanije MOL i mađarske države. Fondacija ima cilj razvoj u mnogim oblastima, delimično preuzima društveno odgovorne aktivnosti MOL-a i obavlja javne zadatke u oblastima sporta, kulture, zdravstva, ekonomske razvoja i zaštite životne sredine.

ALARM SYSTEMS je osnovan 1991. godine. Delatnost firme je proizvodnja, instalacija, projektovanje, prodaja protivprovalnih i protivpožarnih alarmnih sistema, video nadzornih sistema, kontrola pristupa, a bavi se uslugom fizičkog obezbeđenja objekata, javnih skupova, manifestacija, putem službe fizičkog obezbezbeđenja, interventnih ekipa, patrolnih i poljočuvarskih službi.

Pored nadzora objekata pružamo i usluge GPS satelitskog praćenja vozila, projektovanja i izrade sistema za kontrolu pristupa, evidencije radnog vremena, računarskih mreža, multimedijalnih sistema.

Specijalizovanim uslugama iz sektora bezbednosti kompanije se bavimo od osnivanja 2004. godine.

Dugogodišnjim bavljenjem rizicima svih vrsta stekli smo značajno iskustvo u domenu bezbednosnih poslova. Stečena znanja koristimo za rano detektovanje bezbednosno problematičih situacija, brzo reagovanje i sistematičnu zaštitu. Naši iskusni kadrovi opremljeni su vrhunskom tehnikom za efikasno detektovanje rizika (u samom nastajanju) podižući Vašu bezbednost na najviši mogući nivo. Strateški cilj je maksimalna bezbednost i sigurnost klijenata pod našim nadzorom.

Kompanija IPON Bezbednost orijentisana je ka konstantnom unapređenju usluga, kao i permanentnoj edukaciji i obuci kadrova, sa krajnjim ciljem usavršavanja usluga i poslovanja u skladu sa poslednjim svetskim standardima u bezbednosnom sektoru.

Sa 60 godina tradicije našeg posvećenog rada, danas smo vodeći proizvođač pogrebne opreme u Srbiji. Svaki naš proizvod prolazi kroz vešte ruke iskusnih majstora. Majstorstvo ručno obrađenih delova drveta se prenosi sa generacije na generaciju da bi se nastavila tradicija koju ima naša firma. Zato su naši proizvodi prepoznatljivi i autentični. Nose u sebi eksluzivnost u kvalitetu i u procesu izrade jer su fokusirani na čoveka. Svaki deo našeg proizvoda izrađujemo sa puno saosećanja prema porodicama koje će koristiti naše proizvode u momentima oproštanja, a što čini ujedno i našu misiju.

Fabrika za flaširanje vode diva je svečano otvorena 22. jula 2009. u Gornjoj Bukovici, opština Šavnik. Fabrika Diva (durmitorska izvorska voda) u svet šalje vodu sa izvora Gusarevci, koji se nalazi na 1400 metara nadmorske visine, u okviru Nacionalnog parka „Durmitor“.

Sve je u skladu sa HACCP standardom. A kad je reč o standardima treba pomenuti i uvođenje standarda o kvalitetu ISO 9 000.

Capelli je međunarodna kompanija sa poreklom i međunarodnim sedištem u modnoj metropoli Njujorku. Osnovani smo 1990. godine i kao deo GMA Grupe, razvijamo sportsku odeću, dodatke i opremu u saradnji sa vrhunskim sportistima od 2011. godine. Naši dizajneri imaju više od 30 godina iskustva u tekstilnoj industriji i kombinuju kvalitet i funkcionalnost sa životnim stilom.

Osnovani smo 1996. godine kada započinje naše poslovno putovanje ka poziciji lidera u uvozi i distribuciji igračaka svetskih poznatih brendova, razvijanju velike mrežemaloprodajnih objekata u Srbiji i regionu, kreiranje kompletne ponude za mališane svih uzrasta, kao i širenju asortimanana katagorije bebi opreme, dečje garderobe i obuće, knjiga i školskih pribora. Dexy Co Kids maloprodajni objekti se nalaze na najaktualnijim lokacijama a svaka prodavnica je pažljivo i kreativno osmišljena. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece uz pružanje zadovoljstva potrošačima prilikom kupovine.

Isuzu D-Max zvanično vozilo Fudbalskog kluba TSC

Da Isuzu D-Max nije samo radna mašina već i univerzalno, može se reći, čak i luksuzno pikap vozilo, potvrđuje i činjenica da je ovih dana, potpisan ugovor o sponzorstvu i saradnji između kompanije X-Tim Logistic, ovlašćenog prodavca i servisera Isuzu vozila i perspektivnog Fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole.

Postanite naš sponzor!

Budite u centru pažnje, uspostavite vezu sa našom zajednicom

Pridružite se našem rastućem timu sponzora i postanite deo uspešne priče. Vaša podrška ne samo da doprinosi razvoju i uspehu, već i otvara vrata novim mogućnostima za Vašu kompaniju. Budite u centru pažnje, povežite se sa našom zajednicom i iskoristite priliku da pokažete svoju posvećenost izvrsnosti i zajedničkom napretku.