Akademija vesti

Dobre partije na kraju sezone

Omladinci i kadeti su pobedili na kraju jesenjeg dela prvenstva. Omladinci su jesenji deo prventsva završili na prvom mestu, znači postali su jesenji prvaci.

Naši mladi fudbaleri su sklopili ugovore sa klubom

Mladi i talentovani igrači TSC-a sklopili su ugovore sa našim klubom. Momci su svojim radom i zalaganjem pokazali da zaslužuju iste. Novak Carek je dobio stipendijski ugovor, a Aleksandar Stančić i David Trajković su sklopili svoje prve profesionalne ugovore sa TSC-om. Čestitamo!

 

Pobeda naše omladinske ekipe

Naša U19 selekcija je u 23. kolu Omladinske lige Srbije pobedila u Kragujevcu ekipu Radnički 1923 rezultatom 2:1. Kadeti su izgubili od ekipe GFK Jagodina sa 2:1.

Novak Carek je pozvan u pionirsku reprezentaciju Srbije

Novak Carek je pozvan u pionirsku reprezentaciju Srbije za mini pripreme i kontrolnu utakmicu Srbija U15 – Vojvodina U16. Čestitamo!

Nerešeno u Beogradu

Naša U19 selekcija je u 21. kolu Omladinske lige Srbije odigrala u Beogradu protiv Rada nerešeno 2:2. Kadeti su protiv Rada odigrali nerešeno, bez golova.

U16 ekipa je na domaćem terenu pobedila FK Petriku sa 3:0, a pioniri su u Subotici protiv Spartaka odigrali 1:1.

Mihajlo Milosavić je dobio poziv za U19 selekciju

Mihajlo Milosavić je dobio poziv za U19 selekciju Srbije za elitni krug kvalifikacija za odlazak na prvenstvo Evrope u Poljskoj. Čestitamo!

Poraz kadeta i omladinaca

Naša omladinska ekipa je u 19. kolu Omladinske Lige Srbije na domaćem terenu izgubila od Partizana rezultatom 3:2.

Kadeti su na Akademiji ubedljivo poraženi od Partizana. Konačan rezultat je 4:1 za Beograđane.

Naš U15 tim je pobedio RFK Novi Sad sa 5:2.

Bertalan Bočkai poklonio kopačke za naše mlade fudbalere

U toku vikenda naše U16 i U17 ekipe su odigrale pripremne utakmice u Budimpešti protiv Honveda. Posle odigranih utakmica naš bivši igrač Bertalan Bočkai je poklonio nekoliko pari kopački za naše mlade igrače, čime je ponovo dokazao privrženost prema našem klubu. Hvala na ovako lepom gestu!

Omladinci i kadeti završili jesenji deo prvenstva

Naša omladinska ekipa je u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva na domaćem terenu izgubila od Čukaričkog rezultatom 2:1. Puleni Gorana Žmukića posle 17. kola se nalaze na 12. mestu Omladinske Lige Srbije sa 18 bodova.

Kadeti su u 17. kolu Kadetske lige Srbije na Akademiji izgubili od Čukaričkog sa 3:2. Posle jesenjeg dela prvenstva kadeti se nalaze na 14. mestu Kadetske lige Srbije sa 14. bodova.

Omladinci su izgubili od Brodarca

Naša omladinska ekipa je u 16. kolu Omladinske lige Srbije izgubila u Beogradu protiv Brodarca rezultatom 2:1. Kadeti su odigrali nerešeno 1:1.