Akademija vesti

Poraz omladinaca i kadeta

Naši omladinci su izgubili u 15. kolu Omladinske lige Srbije od IMT-a rezultatom 2:1. Utakmica je odigrana u Beogradu. Kadetska ekipa TSC-je u 15. kolu Kadetske lige Srbije izgubila u Kraljevu od Sloge sa 2:0.

Ubedljiva pobeda pionira

Naši pioniri su pobedili u 12. kolu Pionirske lige Vojvodine pobedili ekipu FK Petar Puača rezultatom 10:0. Naša U16 ekipa je slavila protiv FK Tisa rezltatom 5:0. Nažalost omladinci su izgubili u Kruševcu.

Pobeda omladinaca i pionira

Naša omladinska ekipa je u 12. kolu Omladinse lige Srbije pobedila FK Vršac rezultatom 3:1. Istim rezultatom su trijumfovali i naši pioniri protiv OFK Bačke u 11. kolu Pionirske lige Vojvodine.

Poraz naših omladinaca i kadeta

Proteklog vikenda je naša omladinska i kadetaska ekipa izgubila identičnim rezultatom u Lučanima. Naš U16 tim je poražen na domaćem terenu od Arene SU. Pioniri su ubedljivo pobedili Arenu SU rezultatom 8:1.

Poraz od Crvene zvezde

Naša omladinska ekipa je u 10. kolu Omladinske lige Srbije na domaćem terenu izgubio od Crvene zvezde rezultatom 1:2. I kadeti su izgubili svoj meč protiv Zvezde sa 2:4. Naš U16 tim je odigrao nerešeno u Kikindi.

 

Ugostili smo naše prijatelje iz Mukačeva

Na našoj akademiji ugostili smo naše prijatelje iz Mukačeva iz Ukrajine i odigrali smo prijateljske utakmice. Rezultati:

U13 TSC – MFA 2-1
U15 TSC – MFA 2-4
U16 TSC – MFA 0-1

 

Pobeda naše omladinske ekipe

Naši omladinci su u 9. kolu Omladinske lige Srbije u Veterniku pobedili Vojvodinu. Bila je to uzbudljiva utakmica. Naš tim je poveo u 12. minutu  golom Milosavića sa bele tačke. Protivnik je preokrenuo rezultat, međutim golovima Bošnjaka i Lukića naši momci su izborili pobedu.

Nažalost kadeti i pioniri su izgubili svoje prvenstvene utakmice.

Pobeda naših kadeta

Proteklog vikenda naša kadetska ekipa je u 8. kolu Kadetske lige Srbije na uzbudljivom meču pobedila Jagodinu rezultatom 5:4. Omladinci su u 8. kolu Omladinske lige Srbije na domaćem terenu izgubili od Radničkog 1923 sa 2:1. U16 tim našeg kluba je izgubila u Novom Sadu od FK Derby rezultaton 4:0. Pioniri su na Akademiji ubedljivo pobedili Hajduk 1912 iz Kule sa 6:0.

Naši reprezentativci

Veljko Ilić i Petar Ratkov su dobili poziv za U21 reprezentaciju Srbije, koja igra prijateljsku utakmicu protiv Bugarske 27. septembra. Naš perspektivni igrač, Mihajlo Milosavić je dobio poziv za U19 reprezentaciju Srbije, koja nastupa na međunarodnom turniru „Stevan Vilotić Ćele“. Mladi golman TSC-a, Veljko Vojvodić je dobio poziv za U18 reprezentaciju Srbije, koja će igrati dve pripremne utakmice sa ekipom Italije.

Ubedljiva pobeda pionira

Pioniri našeg kluba su u Bačkoj Topoli u 5. kolu Pionirske lige Vojvodine pobedili Spartak rezultatom 6:1. Omladinci i kadeti su izgubili svoje prvenstvene utakmice, a naša U16 ekipa je pobedila Mladost GAT u Novom Sadu sa 2:0.