TSC gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu

Cilj nam je igru podignemo na još viši nivo

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u nedelju 25. jula od 18.55h gostuje ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2. kolu Super lige sa namerom da pobedom dodatno podigne samopouzdanje i formu za predstojeće izazove koji ih očekuju u ovoj sezoni.

Pomoćni trener Dušan Bajić je istakao da veoma ceni ekipu iz Gornjeg Milanovca jer imaju dobro uigran i ozbiljan tim koji igra autentičan fudbal.

Metalac je organizovana i disciplinovana ekipa sa dobrim trenerom i utakmica neće biti laka. Naravno, verujem da ćemo uspeti da se pokažemo u dobrom svetlu i da ćemo nastaviti trend iz prošle utakmice. Planiramo da igru podignemo na još viši nivo u odnosu na prvo kolo i da kao ekipa nastavimo da rastemo u svakom smislu te reči. Daćemo sve od sebe da se kući vratimo neporaženi, odnosno da osvojimo sva tri boda“, rekao je Bajić.

Kapiten Saša Tomanović je naglasio da TSC očekuje teška, fizički i taktički zahtevna utakmica.

Odigrali smo dobru utakmicu protiv Novog Pazara i atmosfera u klubu odlična. Idemo na prvo gostovanje u novoj sezoni ekipi Metalca koja ima mlade, ali uigrane igrače koji već drugu godinu igraju zajedno. Znamo kvalitet protivnika i svesni smo da neće biti lako. Svakako, mi smo spremni za izazov, naporno smo radili, a imamo još dva treninga da se dodatno uigramo. U Gornji Milanovac idemo sa namerom da pobedimo, da zauzmemo mesto u gornjem delu tabele i da tako dobijemo podstrek da i u nastavku prvenstva nižemo pobede“ kazao je Tomanović.

Utakmica se igra u nedelju, 25. jula od 18:55h u Gornjem Milanovcu, prenos je na Areni 1.