Po čemu je TSC najbolji na svetu?

Mozzart Bet Superliga kroz brojke, saznajte po čemu je TSC najbolji na svetu:

www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mozzart-bet-superliga-kroz-brojke-po-cemu-je-tsc-najbolji-na-svetu-a-sta-zvezda-nije-dozivela-tri-godine/477924

 

Zašto su Bačka Topola i Senta na istorijskoj mapi UEFA?

Zašto su Bačka Topola i Senta na istorijskoj mapi UEFA, saznajte više na sledećem linku:

Svega toga ne bi bilo bez Viktora Orbana: Zašto su Bačka Topola i Senta na istorijskoj mapi UEFA, a Beograd nije?

Saša Jovanović je najbolji fudbaler Vojvodine

Saša Jovanović je na Dnevnikovom izboru najboljeg sportiste Vojvodine proglašen za najboljeg fudbalera u 2023. godini. Čestitamo!

TSC sklopio partnerstvo sa američkom kompanijom Pulsar

Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor Pulsara Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom Evrope kroz različite programe.

FK TSC sa zadovoljstvom objavljuje strateško partnerstvo sa PULSAR-om, globalnom investicionom kompanijom koja ulaže u tehnološke firme i podržava startape u njihovom ulasku na globalno tržište, kao i u ubrzanju njihovog rasta. Pulsar je prisutan u Japanu, SAD-u, Portugalu, Irskoj i Srbiji. Strategija ulaganja obuhvata startape u oblasti finansija, poljoprivrede, mobilnosti i sporta.

Trogodišnji sporazum potpisali su generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi i osnivač i izvršni direktor PULSAR-a Pavel Korolev, koji sarađuje sa sportskim tehnološkim startapima širom Evrope kroz različite programe. Ovo dugoročno partnerstvo ima za cilj stvaranje najsavremenijeg inovacionog centra namenjenog promociji razvoja fudbala i povećanju privlačnosti investicija u sportsku tehnologiju. Posebna podrška će se pružiti startapima i IT preduzećima koja mogu poboljšati efikasnost kluba, stadiona i akademije, i takođe značajno doprineti rastu prihoda kluba.

Nakon potpisivanja ugovora, generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi je izjavio:

„Naš cilj je da budemo lideri u sportskoj industriji i tehnologiji u regionu, i verujemo da će ovo partnerstvo olakšati postizanje te pozicije. Očekujemo da će ova inicijativa rezultirati jačim vezama sa navijačima i pozitivnim doprinosom sportskoj zajednici. Verujemo da je aktivan učestvovanje u sportskim događajima ključno za izgradnju vrednosti svake zajednice, a ovo partnerstvo će nam omogućiti da je inspirišemo i motivišemo.“

Pavel Korolev, osnivač i izvršni direktor PULSAR-a:

„Radujemo se saradnji i početku sistematske interakcije sa FC TSC, klubom sa fascinantnom istorijom, ambicioznim planovima, sopstvenom ideologijom i jedinstvenom infrastrukturom. Biće jedan od ključnih partnera u podršci kreiranju infrastrukture i ekosistema za razvoj sportskih tehnologija u Evropi.“

TSC i Pulsar će zajedno raditi na promociji sportskih vrednosti kroz različite inicijative, učešće u sportskim događajima i programima inovacija, turnirima i aktivnostima kako bi direktno uključili navijače i zajednicu.

TSC veruje da će ovo partnerstvo doneti pozitivne promene ne samo klubu, već i celokupnoj sportskoj zajednici u regionu.

 

Priča o klincima i matorcima u koje niko nije verovao da mogu razdvojiti Zvezdu i Partizan

TSC je u sezoni iza nas postao vicešampion Srbije, obezbedio jesen u Ligi Evrope, veliki profit od UEFA, ali i priliku da ugosti najjače timovi Evrope u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Radom, verom, iskustvom i klinačkim bezobrazlukom.
Ovo je priča o tome kako je jedan klub oduševio čitavu Srbiju.

Priča o klincima i matorcima u koje niko nije verovao da mogu razdvojiti Zvezdu i Partizan – Sportal (blic.rs)

Žarko Lazetić rezimirao istorijsku sezonu

Mladi strateg TSC za Mozzartsport pričao o istorijskoj sezoni, šta je zatekao u Topoli kada je stigao, kako nije odustajao od principa i šta očekuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Žarko Lazetić rezimirao istorijsku sezonu: A pričalo se da ne podnosimo pritisak, da ćemo pasti… (mozzartsport.com)

Fudbaler godine Mozzart Bet Superlige: Saša Jovanović

Krilni napadač ključni igrač TSC-a za osvajanje drugog mesta.

Fudbaler godine Mozzart Bet Superlige: Saša Jovanović (mozzartsport.com)

Saša Jovanović prva perla Mozzart Bet Superlige

Fudbaler TSC-a najbolje ocenjeni igrač posle 30 kola! Slede Katai, Borjan, Luka Ilić, Marko Docić, Gelor Kanga…

https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/sasa-jovanovic-prva-perla-mozzart-bet-superlige/449273?fbclid=IwAR3ve_1EhiOVXQJxFu2Z2a4keGl6xXEykS2JFaayb4tspkob1tUUsIr4SF4

Išli smo korak po korak

Sabolč Palađi, generalni direktor TSC-a: Išli smo korak po korak

Članak Dnevnika možete pročitati na sledećem linku:

Саболч Палађи, генерални директор ТСЦ-а: Ишли смо корак по корак | Dnevnik

U istom ritmu do evropskog cilja

Žarko Lazetić: U istom ritmu do evropskog cilja. Intervju sa šefom stručnog štaba možete pročitati na sledećem linku:

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић: У истом ритму до европског циља | Dnevnik