TSC u vojvođanskom derbiju dočekuje Spartak

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u petak, 29. novembra, od 18 sati, dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice u komšijskom derbiju 18. kola Super lige, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Defanzivac Goran Antonić izjavio je da očekuje da će ekipa Spartaka pokušati u petak da se revanšira TSC-u za poraz u Subotici (1:2) u prvom delu šampionata, ali da će njegov tim to svakako pokušati da spreči.

„Biće to otvorena utakmica, jer oni žele da ostanu u poziciji za plej-of, a mi hoćemo da održimo priključak sa ekipama koje zauzimaju mesta za Evropu. Verujem da će to biti dobra utakmica, u kojoj ćemo mi osvojiti sva tri boda“, rekao je Antonić.

Pomoćni trener Mirko Jovanović kazao je da će ovaj komšijski derbi biti zanimljiv, ali ne i lak. „Spartak je stariji superligaš i uvek ima ambicije. Sa druge strane, mi smo pokazali da u ovom prvenstvu igramo jako dobro. Očekujem da u petak kod kuće ponovimo bar jednako dobru utakmicu kao u prošlom kolu i, naravno, da pobedimo“, rekao je on.

Jovanović je istakao da Spartak sigurno pronalazi dodatnu motivaciju u želji da potvrdi dominaciju na severu Bačke, ali je izrazio uverenje da će to utakmicu samo učiniti zanimljivijom i kvalitetnom.