TSC nema nameru da prekine pobednički niz

Fudbaleri TSC Bačka Topola u subotu 14. avgusta, u 16.55h časova, na domaćem terenu dočekuju ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca u 5. kolu Superlige uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će, uz podršku svojih navijača, upisati još jednu pobedu.

Pomoćni trener Krsto Jokić je naglasio da ekipa TSC-a posle četiri uzastopne pobede na startu prvenstva ima ulogu favorita, ali da to može da predstavlja i otežavajuću okolnost s obzirom na to da igraju protiv dobrog protivnika.

Sutra nam dolazi kvalitetna ekipa koja na početku  prvenstva pokazala da zna da igra protiv favorita i da može da napravi dobar rezultat”, rekao je Jokić i dodao da su u TSC-u svesni da ih očekuje težak zadatak.

“Svako ko je gledao utakmice Radničkog mogao je da vidi da oni nisu bili slabija ekipa, već da je u dva poraza presudio nedostatak koncentracije u bitnim momentima. Ipak, mi se ne opuštamo, poštujemo protivnika, ali imamo i cilj i plan”, istakao je Jokić.

Jokić je dodao da je ekipa TSC u dobroj formi i da namerava da nastavi kao i do sada. “Pružićemo maksimum i potrudićemo se da odigramo na našem nivou, pa ukoliko to ostvarimo ni rezultat neće izostati“.

Kapiten Saša Tomanović, koji je danas produžio ugovor sa TSC-om do 2023. godine, tim povodom je izjavio da je veoma zadovoljan i srećan zato što ostaje u klubu u kome je od prvog dana i u kome je i on kao igrač napredovao. „Lep je osećaj i radujem se što ću i naredne dve godine ostati deo ove sjajne ekipe“, rekao je Tomanović.

O utakmici protiv Radničkog 1923, Tomanović je kazao da je to jaka ekipa, što se videlo i na prethodnim utakmicama.

Moramo sa velikim respektom da uđemo u ovu utakmicu. Protivnik  je pokazao da može da iznenadi ekipe u Superligi. Mi smo spremni i nadam se da ćemo uspeti da nastavimo seriju pobeda, jer je kvalitet na našoj strani“, rekao je Tomanović.

Napadač Stefan Vukić je naglasio da veruje u saigrače i kvalitet ekipe i da veruje da će TSC i iz ovog meča izaći kao pobednik, ako bude igrao dobro kao na prethodnim utakmicama.

Ekipa Radničkog 1923 se vratila u elitni rang takmičenja i do sada je pokazala da ima kvalitet i da zaslužuju poštovanje. Imaju dobre individualce, tako da mi moramo koncentrisano da uđemo u meč. Pružićemo maksimum i potrudićemo se da odigramo na našem nivou, pa ukoliko to ostvarimo ni rezultat neće izostati“ rekao je Vukić.

Utakmica TSC – Radnički 1923  igraće se u subotu 14. avgusta od 16.55h, na stadionu u Senti. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena 1.