TSC dočekuje ekipu Napretka

Fudbaleri TSC u četvrtak, 29. aprila od 14:45h, dočekuju ekipu kruševačkog Napretka, u 34. kolu Super lige, sigurni da imaju snagu i motiva da pruže dobru igru i pobede.

Trener golmana Silard Farago je rekao da će predstojeća utakmica biti teška, jer TSC-u u goste dolazi ekipa koja je u odličnoj formi i koja u poslednje vreme redovno dobija utakmice.

Napretku je svaki bod značajan u borbi za opstanak u ligi i sigurno će se dobro boriti. Mi sutra igramo posle jedne specifične utakmice u Lučanima u kojoj smo preko pola sata imali igrača manje i koju smo izgubili bez obzira na sav napor, zalaganje i borbenost igrača. Siguran sam da ako tako budemo igrali protiv Napretka, jedini ishod može biti pobeda“ rekao je Farago.

Levi bek Nemanja Petrović se složio da Napredak igra mnogo bolje nego u prvom delu sezone.

Kruševljani se bore za opstanak i sigurno su motivisani. Pred nama je čvrsta i teška utakmica, ali oni ipak dolaze na naš teren, a mi ćemo ih analizirati, pružićemo jak otpor i kao i na svakoj utakmici idemo na pobedu,“ dodao je Petrović.

Štoper Goran Antonić je naglasio da klubu predstoji meč sa veoma kvalitetnom ekipom Napretka koja je od zimus podigla nivo igre i koja je u poslednjim utakmicama ostvarila bitne pobede značajne za opstanak u ligi. “Nama je svaka utakmica novo dokazivanje. Igramo na svom terenu, pružićemo svoj maksimum i pokušaćemo da ostvaritmo pozitivan rezultat“, dodao je.

TSC trenutno zauzima 5. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 49 bodova iz 14 pobeda 7 remija i 12 poraza. Protivnik TSC u ovom kolu, Napredak je 13. natabeli sa 41 osvojenim bodom.

Utakmica Napredak -TSC, igraće se učetvrtak, 29. aprila od 14:45h, na stadionu u Senti.