SUPER LIGA (22/23) 16. KOLO, TSC – Čukarički 1:1

FK TSC (Bačka Topola) – FK Čukarički (Beograd) 1:1

V. Ilić – Ćalušić, Antonić (K), Stojković (Tomanović 78′) – Petrović, Đakovac, Stojić , Cvetković – L. Ilić – Jovanović , Ratkov (Vukić 78′)

TSC je u 16. kolu Superlige na domaćem terenu odigrao nerešeno 1:1 sa ekipom Čukaričkog.

Domaći tim je bolje otvorio meč i već u 3. minutu Petar Ratkov je imao dobru šansu, a samo pet minuta kasnije i Nemanja Stojić je šutirao preko gola. TSC je poveo u 25. minutu kada je, posle kornera Luke Ilića, Petar Ratkov neodbranjivim šutom glavom zatresao mrežu Čukaričkog. Posle toga naš tim je imao još odličnih prilika. U 28. minutu golman gostujuće ekipe Novak Mićović je u samo 10 sekundi odbranio pokušaje Šaše Jovanovića i Stojića. Najveću priliku za 2:0 propustio je Nemanja Stojić u 45. minutu, kada je uputio udarac sa 6 metara, ali je mladi golman Čukaričkog dobro intervenisao.

Na početku drugog poluvremena gostujući tim je izjednačio. Posle jednog kornera glavom precizan je bio Uroš Drezgić. U drugom delu igre vođena je ravnopravna borba. I TSC i Čukaručki su imali nekoliko dobrih napada i šansi, međutim golova više nije bilo i na semaforu ostao je rezultat 1:1.

TSC se posle nekompletnog 16. kola nalazi na 3. mestu tabele Superlige sa 33 boda.

Žuti kartoni: Stojković 59, Petrović 65, Cvetković 82