SUPER LIGA (21/22) 31. KOLO, Čukarički – TSC 2:3

FK Čukarički (Beograd) – FK TSC (Bačka Topola) 2:3

Filipović – Krsmanović (Stojković 57), Ćalušić, Antonić, Varga – Đakovac, Bočkai – Ratkov (Stanojlović 73’), Mirchevski, Banjac (Doucouré 90’) – Vukić

TSC je u prvom kolu plej-ofa Linglong Superlige u Beogradu pobedio ekipu Čukaričkog rezultatom 3:2.

Utakmica je bila otvorena sa mnogo šansi i golova, a TSC je bolje otvorio meč. Prvu ozbiljnu priliku je u 19. minutu, posle centaršuta Ifeta Đakovca, imao Martin Mirchevski, koji je šutirao glavom, ali je golman domaćina dobro intervenisao i zaustavio pokušaj. I domaći tim je imao neke šanse, ali u 36. minutu Mirchevski je dobio sjajnu loptu od Mihajla Banjca i sa 18 metara makedonski internacionalac je zatresao mrežu Čukaričkog. 

U drugom poluvremenu, već u 47. minutu imali smo veliku gol šansu, ali je Goran Antonić glavom pogodio prečku. Dva minuta kasnije Stefan Vukić je postigao gol, ali ga je glavni sudija Đorđe Maksimović, posle konsultacije sa VAR sudijama, poništio. Čukarički je izjednačio u 51. minutu pogotkom Marka Rakonjca. Samo dva minuta kasnije, u 53. minutu TSC ponovo prelazi u vođstvo. Akcija je krenula od Banjca, Mirchevski je sjajno centrirao, a Ifet Đakovac je postigao svoj prvi prvenstveni gol u plavo-belom dresu. U 64. minutu  domaći tim je uspeo ponovo da izjednači drugim pogotkom Rakonjca. Ipak TSC je došao do pobede u 93. minutu kada je Ifet Đakovac iskoristio grešku golmana domaćina, Novaka Mićovića, i postigao pobedonosni gol.

Posle prvog kola plej-ofa TSC se nalazi na 4. mestu tabele Superlige sa 44 boda.