Super liga (20/21) 14. kolo, TSC – Mladost 5:0

FK TSC (Bačka Topola) – FK Mladost (Lučani) 5:0

TSC: Filipović, Petković, Grabež, Balaž (57′ Skopljak), Babić, Tomanović (K), Santrač (46′ Tumbasević), Milićević, Zec (68′ Silađi), Duronjić (68′ Đurić), Lukić (79′ Banjac)

U okviru 14.kola Super lige ekipa TSC dočekala je Mladost iz Lučana. Kao po navici kada se sastanu ove dve ekipe, uvek smo imali prilike da gledamo utakmicu koja obiluje golovima, ništa drugačije se nije desilo ni ovaj put. Domaćin je maksimalno motivisano ušao u susret nebili ispravio neke greške iz prethodnih utakmica i popravio utisak. Posle par propuštenih prilika otpor gostiju konačno je slomio Milićević prelepim pogotkom u 33′. Da se bez neizvesnosti ode na pauzu pobrinuli su se Petković svojim prvencem u dresu TSC u 43′ i Zec posle fantastične akcije u 45′.
TSC je posle petnaestominutnog predaha nastavio da melje protivnika i u drugom poluvremenu pored dosta prilika, postigao još dva pogotka i to u 80′ Banjac i u 87′ Babić za konačnih i ubedljivih 5:0, za povratak na pravi kolosek i vetar u leđa za sledećeg protnika, Napredak u Kruševcu.

Žuti karton u ekipi TSC dobio je Balaž 52′.