Stiglo još jedno pojačanje – Marko Petković u dresu TSC-a

Odbrambeni igrač Marko Petković (1992. godište) koji je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa FK TSC, izjavio je da je u taj klub došao zbog odličnih uslova za igru i sjajne organizacije kluba.

Na današnjem predstavljanju Petković je govorio o tome kako je u karijeru započeo u fudbalskoj školi OFK Beograda, nakon čega je bio kapiten Crvene zvezde, da bi potom igrao za moskovski Spartak , a da u TSC dolazi nakon portugalskog Tondela.

„Posle Tondele, u ovom prelaznom roku stupio sam u kontakt sa trenerom TSC-a Zoltanom Sabom. Već sam dosta toga dobrog čuo o klubu, što se i pokazalo tačnim. FK TSC je izuzetno organizovan klub, tako da sam se brzo opredelio i lako dogovorio oko saradnje. Od prvog trenutka osećam se ovde veoma dobro, prihvatili su me odmah, a uslovi su veoma dobri. Tereni su odlični i zaista sam zadovoljan“ – rekao je Petković na današnjem predstavljanju u Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli.

Petković je poslao poruku svim navijačima da se čuvaju i budu zdravi u ovim vremenima i da ne gube nadu da će sledeće godine ponovo imati priliku da svoj klub bodre na svom, ali i na stadionima u Evropi.

„Želim i da učestvujem i u nastavku dobrih rezultata sa kojima je ovaj klub počeo pre nekoliko godina i verujem da će TSC ponovo igrati i evropsko takmičenje, što je za mene dodatan motiv“ – dodao je Petković.

Marko Petković je odbrambeni igrač koji uglavnom igra na poziciji desnog beka, ali može da pokrije i poziciju štopera i klubu će biti dobrodošao kao pojačanje u odbrani.U TSC je došao kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na 2 godine. Zadužio je dres sa brojem 33.