Protiv Kolubare pobedu ne dovodimo u pitanje

Fudbaleri TSC u ponedeljak, 2. avgusta, od 19h dočekuju ekipu Kolubare iz Lazarevca, u trećem kolu Super lige Srbije, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Pomoćni trener Stefan Janković je na današnjoj konferenciji za medije istakao da je ekipa TSCa posle dobrih igara na početku prvenstva puna samopouzdanja i da se samim tim ne dovodi u pitanje pobeda nad Kolubarom.

Respektujemo protivnika, znamo da imaju određeni individualni kvalitet i mada su u prva dva kola ostali bez bodova, imaju nekoliko pojedinaca koji mogu da naprave iznenađenje”, rekao je Janković.

On je dodao da je Kolubara u prelaznom roku dovela dosta novih igrača, kojima je verovatno potrebno vreme da se uigraju. “Sa druge strane, nama su prethodne pobede ulile dovoljno samopouzdanja i verujem da ćemo tu dobru atmosferu uspeti da prenesemo  na ovaj meč i da bodovi ostaju nama“, kazao je Janković.

Janković  je kazao da TSC posle dva odigrana kola ima manje probleme, pre svega jer je odbrambeni igrač Filip Babić povređen i verovatno će morati da ide na operaciju, zbog čega tim do kraja prve polusezone ne može da računana njega. “Takođe, Nenad Lukić je, na našu žalost, a na njegovu sreću, zasluženo otišao u veći klub da napreduje u karijeri. TSC će pokušati da do kraja prelaznog roka dovede jednog ili dva nova igrača koji bi nam pomogli da popunimo ove nedostatke“, kazao je Janković.

Napadač Đuro Zec je naglasio da je zadovoljan prvim odigranim utakmicama i činjenicom da posle dva odigrana kola TSC ima maksimalan broj bodova.

U narednoj utakmici dočekujemo novajliju u Super ligi, ekipu Kolubare i sigurno je da smo na papiru favoriti, ali to ćemo morati da dokažemo i na terenu. Ozbiljno shvatamo i ovu, kao i svaku drugu utakmicu, i od prvog do poslednjeg minuta daćemo sve od sebe kako bismo nastavili pobedničku seriju“, rekao je Zec.

Utakmica FK TSC – FK Kolubara igraće se u ponedeljak od 19h na stadionu u Senti, uz direktan prenos na Areni 1.