Naši igrači su motivisani

Fudbaleri TSC-a u subotu, 19. februara, od 18h dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice, u 23 kolu Superlige, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić osvrnuo se na neočekivan poraz od ekipe Mladosti u prethodnom kolu.

„Svaka utakmica je nova lekcija za sve nas. Takva je bila i ona u Lučanima i zato verujem da ćemo narednu odigrati taktički bolje i ispraviti greške koje smo pravili. Momci su dobro reagovali na moje sugestije na treninzima, svesni su da smo podbacili i da u subotu moramo da budemo dobro fokusirani kako bi nam pobeda bila zagarantovana“, rekao je Lazetić.

Lazetić je naglasio i to da će utakmica sa Spartakom biti teška i zbog činjenice da protivnik ima novog trenera što TSC-u znatno otežava pripremu i planiranje taktike pred meč.

„Čeka nas ozbiljni protivnik iz komšiluka, a zna se da komšijski derbiji donose tenzije i neizvesnost i verovatno će tako biti i sada. Utakmica će biti interesantna i po tome što Spartak ima novog trenera, koji će imati nove zahteve u igri. Po broju bodova i oni su na sredini, kao i većina drugih ekipa. Svi imamo slične šansu za gornji deo tabele, tako da za bolji plasman moramo da ostanemo usredsređeni na svoj cilj i da pokažemo bolju partiju od one na prethodne. Pokušavam da motivišem tim posle Lučana gde smo igrali ispod svih očekivanja. Veru u pobedu mi daje atmosfera sa treninga i činjenica da su momci svesni svoje odgovornosti, da su veoma motivisani i da mogu da prikažu taktički dobru igru sa manje grešaka“, dodao je Lazetić.

Napadač Petar Škuletić izrazio je uverenje da će TSC na domaćem terenu pružiti dobru partiju i da pozitivan ishod neće izostati.

„Porazi su sastavni deo posla kojim se bavimo. Idemo dalje, okrenuti smo meču protiv Spartaka koji je pred nama. Igramo na svom terenu na kome su uslovi dobri a ambijent lep i jedva čekamo subotu da se pred svojom publikom iskupimo za prošli poraz“, kazao je Škuletić.

Utakmica se igra u subotu 19.02.2022. od 18 sati u Bačkoj Topoli na TSC Areni. Prenos je obezbeđen na Televiziji Arena Sport 3.

TSC  trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Spartak 10. sa 27 bodova.