FK TSC (BAČKA TOPOLA) – FK MIERCUREA-CIUC (RUMUNIJA)

FK TSC (Bačka Topola) – FK Miercurea-Ciuc (Rumunija) 2-1 (0-0)

TSC prvo poluvreme: Jorgić, Mijić, Skopljak, Branković, Ponjević, Sinkovič, Tomanović, Denković, Grujić, Damnjanović, Tendai.

TSC drugo poluvreme: Hajagoš (Damjanović), Svitić, Babić, Lalić, Mezei, Čordašić (Boroš), Milićević, Erak, Stančetić, Silađi, Galić.

Strelci: Galić i Erak.

Pripremnu utakmicu prijateljskih klubova, koji borave na pripremama u Turskoj, dobila je naša ekipa, zahvaljujući većem iskustvu igrača u drugom poluvremenu. U prvom delu utakmice videli smo čvrstu, ali fer igru, koja se uglavnom odvijala na sredini terena. Od strane naših stvorene su dve šanse za postizanje pogotka, ali Tendai, a ni Damnjanović nisu bili precizni u završnici. Obe ekipe su na teren u drugom poluvremenu izašle sa promenjenim sastavom. Mlada ekipa iz Rumunije igrala je igru brzih, kratkih pasova, sa kojom su nekoliko puta stvorili problem, dok smo mi iz kontranapada tri puta došli u završnicu akcije, od kojih smo dve šanse i realizovali. Strelci su bili Galić i Erak, dok je gol primljen udarcem glavom nakon centaršuta sa strane.