Capelli Sport je postao zvanični dobavljač sportske opreme za TSC

Capelli Sport i TSC ponosno obljavljuju da su sklopili trogodišnji ugovor o partnerstvu. Prema dogovoru, Capelli Sport je od 15. septembra 2021. godine zvanični dobavljač sportske opreme za prvi tim TSC-a. Klub iz Bačke Topole je prva ekipa Capelli Sporta u Srbiji, čime je ova američka firma ušla na srpsko tržište.

Generalni direktor FK TSC Sabolč Palađi je rekao:
“Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da s ponosom saopštim da ćemo biti prvi klub u Srbiji koji će nositi opremu ovog renomiranog brenda. Zahvalni smo Capelli Sport-u što je prepoznao TSC kao klub sa kojim deli vrednosti i ambiciju, i uz koji želi da bude, dok rastemo i razvijamo se iz dana u dan. Sa partnerima kao što je Capelli Sport, svetski poznati njujorški brend, mi smo sigurni da ćemo biti još bolji”.
Predsednik i izvršni direktor Capelli Sport-a George Altiris je rekao:
“Radujemo se što širimo međunarodnu mrežu Capelli Sporta. Ulazimo skromno na tržište Srbije, 21. zemlje sveta u kojoj poslujemo. Radujemo se što ćemo TSC- u obezbediti našu visoko kvalitetnu opremu i odeću, i što ćemo iskoristiti našu mrežu da pomognemo u kontinuiranom razvoju igre i sportista ovog kluba”.