Milan Radin je produžio ugovor

Naš iskusni vezni igrač Milan Radin je produžio ugovor sa našim klubom do 2026. godine.

Čestitamo!

Počela online prodaja karata za utakmicu TSC-Crvena zvezda

Obaveštavamo navijače da online prodaja karata za utakmicu TSC – Crvena zvezda počinje u utorak (27.02.2024) od 12.00 časova. Biletarnica neće raditi, karte možete kupiti isključivo online.

Važno obaveštenje o utakmici TSC-Frajburg

FK TSC obaveštava svoje navijače da će na utakmici Lige Evrope protiv Frajburga (26.10.2023./u 18.45 časova / TSC Arena, Bačka Topola) zbog kazne koju je odredila Disciplinska komisija UEFE, kapacitet stadiona biti smanjen za 420 mesta.
Zabrana se odnosi na SVE sektore na tribini JUG uključujući: D1, D2, D3, D4 i D5.
Važno nam je da zajedno prevaziđemo ovu situaciju, pa ćemo uložiti sve napore da navijače iz ovih sektora rasporedimo na druga slobodna mesta.
Molimo navijače koji su kupili ulaznicu za ovu utakmicu i pomenute sektore, da se prijave na listu čekanja na e-mail adresu: tscticketing@fktsc.com.
U krajnjem slučaju, cena ulaznice će biti refundirana od strane našeg kluba, za sve one koji zbog ovih ograničenja, ne budu u mogućnosti da prisustvuju utakmici.
Apelujemo na sve navijače da se ne ponove situacije koje su dovele do zatvaranja dela stadiona. Umesto toga, pozivamo Vas da svoju energiju i ljubav prema TSC-u usmerite isključivo na pružanje podrške našim igračima.
Neka naša zajednička strast za fudbalom ostane nepromenjena i doprinese nezaboravnoj atmosferi na TSC ARENI!
Hvala Vam na razumevanju i vernosti prema FK TSC. Vaša podrška nam je neizmerno važna i zajedno ćemo prevazići sve izazove koji nam se postave.

Kreće prodaja karata za LE

Ne propustite nezaboravne mečeve Lige Evrope na TSC ARENI!
Kupovina ulaznica počinje 11. septembra, svakog radnog dana od 9 do 17 časova.
Ponedeljak (11. septembar): Samo za najvernije navijače! Vlasnici sezonskih karata mogu kupiti paket sa popustom za sva 3 meča na TSC AKADEMIJI.
Od utorka, 12. septembra: Svi ljubitelji fudbala mogu nabaviti paket od 3 ulaznice po promotivnim cenama na biletarnici TSC ARENE.
Dođite da zajedno podržimo naše plavo-bele!
Vidimo se na tribinama.

 

Marko Rakonjac je novo pojačanje TSC-a

Marko Rakonjac (23) je novo pojačanje TSC-a. Mladi, perspektivni crnogorski centarfor koji je ranije nosio dres Crvene zvezde i Čukaričkog stiže na pozajmicu iz ruske Lokomotive. Marko, dobrodošao u TSC porodicu!

 

Uroš Milovanović stiže iz Španije

Uroš Milovanović je novo pojačanje TSC-a. Mladi, perspektivni centarfor koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde stiže na jednogodišnju pozajmicu iz španske ekipe Sprting Hihon. Uroše, dobrodošao u TSC porodicu!

Bence Šoš je novo pojačanje TSC-a

Bence Šoš (29) je novo pojačanje TSC-a. Ofanzivni vezni igrač nam stiže iz mađarske ekipe DVSC iz Debrecina. Igrao je za U21 reprezentaciju Mađarske, a u prvenstvu (NB1) ima osvojeno srebrnu medalju, a tri puta je njegova ekipa završila na trećem mestu. Bence, dobrodošao u TSC porodicu!

Stiže nam Aleksandar Ćirković

Aleksandar Ćirković (21) je novo pojačanje TSC-a. Mladi krilni igrač stiže na jednogodišnju pozajmicu iz ruske Premijer lige, tačnije iz redova Krila Sovjetova iz Samare. Dobrodošao u TSC porodicu!

Zmaj postaje lav

Zvanično! Papiri sređeni, ugovori potpisani, Miloš Pantović (20) je novi igrač TSC-a. Perspektivni krilni napadač stiže iz ekipe Voždovca, zmaj postaje lav. Dobrodošao u TSC porodicu!

 

Petar Stanić je novo pojačanje TSC-a

Petar Stanić (21) je novo pojačanje TSC-a. Mladi ofanzivni vezni igrač stiže iz Crvene zvezde, prošle sezone je bio na pozajmici u subotičkom Spartaku. Dobrodošao u TSC porodicu!