SUPER LIGA (22/23) 8. KOLO, Spartak – TSC 0:0

FK Spartak (Subotica) – FK TSC (Bačka Topola) 0:0

Filipović – Ćalušić, Stojić, Stojković – Tomanović – Petrović, Đakovac, Milosavljević (Vukić 75‘), Cvetković – Jovanović (Mirchevski 80′), Ratkov (Stanojlović 75‘)

TSC je u 8. kolu Superlige u Subotici sa Spartakom odigrao nerešeno 0:0.

TSC je bolje otvorio meč, prvu veliku priliku propustio je Ivan Milosavljević u 11. minutu kada se našao sam pred golom Spartaka, ali je njegov šut odbranio golman domaće ekipe Filip Manojlović. U 21. minutu Ifet Đakovac je imao šansu, ali je lopta završila pored gola. U 35. minutu Nemanja Stojić je bio u idealnoj prilici, ali je njegov šut glavom otišao preko prečke. I domaći su imali neke prilike u prvom delu igre, ali mreže su mirovale.

Na početku drugog dela igre Saša Jovanović je imao zicer, ali je golman Spartaka ponovo bio na visini zadatka. U 66. minutu Petar Ratkov je glavom šutirao, ali nedovoljno precizno. Samo dva minuta kasnije mladi napadač je ponovo bio u prilici, ali je Manojlović odbranio i njegov šut. U 86. minutu je mladi Slobodan Stanojlović propustio sjajnu gol šansu, jer je lopta završila pored stative. U drugom delu utakmice TSC je imao terensku inicijativu, domaćin je probao sa kontranapadima, ali na kraju je rezultat ostao 0:0.

Posle nekompletnog 8. kola TSC se nalazi na 3. mestu sa 13 bodova.

Žuti kartoni : Petrović 45‘, Stojković 60‘, Tomanović 73‘