SUPER LIGA (22/23) 12. KOLO, Mladost – TSC 2:5

FK Mladost (Lučani) – FK TSC (Bačka Topola) 2:5

V. Ilić – Ćalušić, Antonić (K), Stojić – Stojković ( Petrović 88′), Kuveljić (Tomanović 29′), Đakovac (Špalek 88′), Cvetković – Mirchevski (Milosavljević 46′) – Ratkov, Jovanović ( L. Ilić 71′)

TSC je u 12. kolu Superlige Srbije u Lučanima savladao Mladost rezultatom 5:2.

Naša ekipa je bolje otvorila meč i posle kornera Miloša Cvetkovića, već u 13. minutu, Goran Antonić je doneo vođstvo TSC-u. Samo dva minuta kasnije, Antonić je centrirao, a Saša Jovanović je šutom sa 15 metara udvostručio prednost našeg tima. Posle toga vođena je ravnopravna borba, a u 43. minutu Nikola Jojić je, posle jednog kontranapada, smanjio razliku na 2:1.

Na početku drugog dela igre TSC je bio dominantniji, i u 53. minutu posle asistencije Jovanovića Ifet Đakovac je povećao razliku na 3:1. Posle kontre u 56. minutu golman domaćih Željko Samčović je u svom šesnaestercu napravio faul nad Jovanovićem, a Đakovac je bio precizan sa bele tačke. U 63. minutu Đorđe Gordić je smanjio prednost TSC-a na 4:2. Konačni rezultat je postignut u 81. minutu, kada je Aranđel Stojković centrirao sa leve strane, a mladi Petar Ratkov  postigao i peti pogodak za TSC.

TSC posle nekompletnog 12. kola se nalazi na 2. mestu Superlige Srbije sa 23 boda.

Žuti kartoni: Cvetković 69′, Ratkov 78′