SUPER LIGA (22/23) 11. KOLO, TSC – Kolubara 3:1

FK TSC (Bačka Topola) – FK Kolubara (Lazarevac) 3:1

V. Ilić – Petrović, Ćalušić, Antonić (K), Cvetković – Milosavljević (L. Ilić 59′), Kuveljić (Tomanović 59′), Đakovac – Mirchevski (Čolić 86′), Jovanović (Stanojev 71′), Ratkov (Špalek 71′)

Fudbaleri TSC-a su u 11. kolu Superlige Srbije na svom terenu pobedili Kolubaru iz Lazarevca rezultatom 3:1. Sva tri gola za naš tem je postigao Martin Mirchevski.

TSC je od početka utakmice bio bolji rival i u 23. minutu, posle prodora i centaršuta Saše Jovanovića, Mirchevski je petom savladao golmana Kolubare Dejana Stanivukovića i postigao prvi pogodak za domaći tim. Igrač gostujućeg tima Stefan Marjanović je, posle grubog starta nad Jovanovićem, dobio crveni karton u 27. minutu. U drugom delu prvog poluvremena i gostujući tim je imao neke prilike, ali promene rezultata nije bilo.

U drugom poluvremenu TSC je sve vreme imao terensku inicijativu, a u 64. minutu Mirchevski je udvostručio vođstvo domaćih. U 71. minutu makedonski reprezentativac je kompletirao svoj het-trik šutom u donji desni ugao protivničkog gola. Kolubara je smanjila vođstvo TSC-a na 3:1 u 87. minutu golom koji je postigao Haris Kadrić.

TSC se, posle nekompletnog 11. kola Superlige, nalazi na 3. mestu table sa 20 bodova.

Žuti karton: Cvetković 57′