Super liga (21/22) 4. kolo, Radnički (N) – TSC 1:2

FK Radnički (Niš) – FK TSC (Bačka Topola) 1:2

TSC: Filipović – Ćalušić (Antonić 70), Leandro, Krstić – Petrović, Đakovac (Stojković 71), Tomanović (K), Stanojev – Zec, Banjac (Milićević 80) – Vukić (Stanojlović 58)

Fudbaleri TSC-a upisali su četvrtu uzastopnu pobedu u Superligi, pošto su u 4. kolu pobedili niški Radnički rezultatom 2:1.

U prvom poluvremenu momci Mladena Krstajića su odlično igrali i već u 9. minutu su imali šansu za gol, ali posle centaršuta Juga Stanojeva, mladi Stefan Vukić je za nekoliko santimetara promašio gol. U 31. minutu smo poveli. Mihajlo Banjac je dodao sjajnu loptu Đuru Zecu, koji je rutinski matirao golmana Damira Kahrimana. Posle četiri kola Zec je sa četiri pogotka na prvom mestu listu strelaca u Superligi, zajedno sa Jovanovićem (Čukarički), Gomešom (Partizan) i Tufegdžićem (Spartak). U prvom poluvremenu TSC je potpuno nadigrao Radnički.

U drugom poluvremenu su domaći igrači počeli agresivnije da igraju. Ipak, prvu veliku šansu za gol  propustio je Banjac koji  je u 54. minutu, posle solo akcije šutirao, ali su ga blokirali protivnički igrači. U 63. minutu naš kapiten Saša Tomanović je duplirao prednost TSC-a. Stanojev je sjajno prošao na desnu stranu,  dodao loptu Tomanoviću koji je uputio neodbranjiv šut u levi donji ugao gola. Tomanović je tako postigao treći gol ove sezone. Nakon tog pogotka igrači Radničkog su krenuli u jak napad i posle greške naše odbrane Filip Kasalica je smanjio rezultat na 2:1. U finišu meča domaćin je imao još nekoliko šansi, ali nisu uspeli da izjednače.

TSC posle četiri kola ima 12 bodova i nalazi se na drugom mestu tabele, iza Partizana koji ima bolju gol razliku od plavo-belih.

U Nišu su mladi Vukašin Krstić i Aranđel Stojković odigrali svoje prve utakmice u dresu naše ekipe. Krstić, kao starter, proveo je svih 90 minuta na terenu, dok je Stojković zamenio Đakovca u 71. minutu.