SUPER LIGA (21/22) 11. KOLO, TSC-VOJVODINA 1:0

FK TSC (Bačka Topola) – FK Vojvodina (Novi Sad) 1:0

JorgićVarga, Rajković (Antonić 69’), StojkovićPetrović, Đakovac (Bočkai 82’), Tomanović (K), Petković (Stanojev 59’) – Zec, Banjac (Milićević 82’) – Ratkov (Stanojlović 69’)

Naš tim je u subotu, 25. septembra, zabeležio pobedu u prvoj prvenstvenoj utakmici u svom novom domu, TSC Areni, savladavši Vojvodinu sa 1:0.

U utakmici 11. kola Superlige,  na početku je TSC bio konkretniji tim, pa je već u osmom minutu šansu imao Banjac, a potom je  u 19. minutu Tomanović bio neprecizan. Gosti su u prvom poluvremenu imali najizgledniju šansu preko Bastajića, koji je u 43. minutu pobegao odbrani domaćih. Najpre ga je zaustavio naš golman Nemanja Jorgić, a potom je njegov novi pokušaj sa gol linije izbacio Aranđel Stojković.

U 48. minutu postignut je jedini gol na meču. Posle kornera Stojkovića,  Slobodan Rajković je bio najviši u skoku, pa je u svom debiju za naš tim postigao pobedonosni gol. U 58. minutu Stojković je vrlo dobro izveo slobodan udarac sa oko 25 metara od gola, ali je golman gostiju Nikola Simić odbranio njegov šut. U 71. minutu Goran Antonić je imao priliku, ali ponovo se istakao golman Vojvodine. U finišu je tempo igre opao, alije TSC uspeo da kontroliše igru, pa je rezultat ostao 1:0 za domaći tim.

Posle nekompletnog 11. kola, TSC je na treći na tabeli sa 20 bodova.

Žuti kartoni: Stojković 69’, Bočkai 84’