Super liga (20/21) 38. kolo, TSC – Inđija 2:1

FK TSC (Bačka Topola) – FK Inđija (Inđija) 2:1

TSC: Filipović, Petković, Petrović (55′ Krsmanović), Skopljak, Antonić, Banjac (66′ Santrač), Milićević (55′ Đakovac), Tomanović (K), Stanojev (55′ Duronjić), Zec, Lukić (81′ Ratkov)

Poslednje 38. kolo u utakmici bez nekog takmičarskog značaja ekipa TSC dočekala je već prežaljenog novopečenog prvoligaša ekipu Inđije. Ozbiljna razlika u kvalitetu bila je uočljiva već od prvog momenta kao i tokom cele utakmice. TSC je u prvih 10 minuta nanizao 5 stopostotnih prilika i potpunu rezultatsku katastrofu gostiju sprečio je jedino golman gostiju koji je bio nerešiva enigma sve do 17′ kada je Banjac postigao vodeći pogodak. Domaćin je do kraja poluvremena opsedao gol Inđije, ali je upravo jedna zalutala lopta ka golu Filipovića izazvala pravi šok i izjednačenje, sa kojim se i otišlo na pauzu 1:1.
Drugo poluvreme ista slika, TSC opseda gol gostiju ali realizacija izostaje. U 58′ posle trapave reakcije odbrane Inđije penal nad Lukićem, koji je uzeo loptu i sa bele tačke savladao odličnog čuvara mreže gostujuće ekipe.
Pored još dosta prilika TSC ovu sezonu završava minimalnom pobedom 2:1 i osvaja 5. mesto u šampionatu 20/21.