Super liga (20/21) 28. kolo, Spartak – TSC 2:2

FK Spartak ŽK (Subotica) – FK TSC (Bačka Topola) 2:2

TSC: Filipović, Petković (79′ Petrović), Tomašević, Damjanović, Antonić, Banjac (64′ Đakovac), Milićević (77′ Santrač), Tomanović (K), Zec, Stanojev (64′ Duronjić), Lukić

U okviru 28. kola imali smo prilike da prisustvujemo derbiju sa severa Bačke, gde je ekipa Spartaka ugostila TSC iz Bačke Topole.
Gosti su došli po sva tri boda, što se moglo videti već u uvodnim minutima utakmice, posle par izglednih, ali isto tako neiskorištenih prilika ispred gola Spartaka. Posle prvog i jedinog izleta fudbalera Spartaka do gola TSC u prvom poluvremenu u 29′ sudija je dosudio penal, koji domaćin nije propustio da materijalizuje i postavi rezultat prvog poluvremena 1:0.
U nastavku smo gledali identičan odnos snaga na terenu, s tim da su gosti pritiskali jos žešće. U 63′ penal za goste, neumoljiv sa bele tačke je Lukić. Ubrzo potom u 74′ posle odlične akcije Zec donosi vođstvo gostima. Usledilo je još par šansi koje su ostale neiskorištene za goste, i taman kad se pomislilo da sav plen odlazi u Bačku Topolu, sudija utakmice još jednom stupa na scenu i nagrađuje bledu partiju Spartaka još jednim, drugim penalom na meču. Sa bele tačke ponovo je precizan Tufegdžić, koji donosi spas svojoj ekipi i postavlja konačnih 2:2.

Žuti karton u ekipi TSC dobili su Filipović 21′, Damjanović 62′, Tomanović 81′, Petrović 88′ i Santrač 89′.