Stručni štab očekuje kvalitetnu igru

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u sredu 2. marta od 16 sati na stadionu Arena dočekuju ekipu Radnika, u 25. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti pred domaćom publikom i pokušati da osvoje sva tri boda.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je naglasio da i pred ovu, kao i svaku drugu utakmicu očekuje dobru igru svog tima i pobedu.

Posle prethodne dve dobre utakmice, jedne pobede i jednog remija, pred nama je veoma bitan meč protiv odlične ekipe Radnika. O njihovom kvalitetu svedoči činjenica da ni Crvena zvezda u dva navrata nije uspela da ih savlada. Pobedili su i Vojvodinu u Novom Sadu, što svakako nije lako. Čvrsti su i dobro organizovani. Moj uvaženi kolega Dušan Đorđević ih sjajno vodi. Znamo da nas čeka zahtevna i ozbiljna utakmica, za koju verujem da će biti zanimljiva i da ćemo uspeti da pobedimo“; rekao je Lazetić.

On je dodao da se ekipa pripremila za meč i da je plan da od prvog minuta pokušaju da nametnu svoj stil igre, kako bi kroz brz i kvalitetan fudbal došli do pozitivnog rezultata.

Nažalost naš tim je oslabljen jer su Antonić i Tomanović suspendovani zbog žutih kartona, a Pinto i Dukure su roviti zbog povreda i teško da će biti spremni za sutrašnju utakmicu. Naravno, to ne mora da bude problem, već prilika da neki drugi igrači iskoriste šansu da pokažu koliko su dobri, da pokušaju da se nametnu i dokažu da zaslužuju veću minutažu. Na nama je da kao tim prevaziđemo prepreke i da igraći koji dobiju priliku pomognu timu da dođe do nova tri boda,“ kazao je Lazetić.

Napadač Petar Ratkov je istakao da očekuje čvrst i dobar meč i kazao :“Verujem da će meč biti uzbudljiv. Igraćemo našu igru, i uz podršku domaćih navijača daćemo sve od sebe da pobedimo“.

Utakmica Radnik – TSC igraće se u sredu 2. marta od 16 h, na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

FK TSC je trenutno 7. na tabeli sa 30 osvojena boda, ekipa Radnika je 11. sa 28 bodova.