Spremni smo za sve što nas očekuje

Fudbaleri TSC-a u petak, 14. oktobra u 19 sati,  na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Voždovca iz Beograda, u 15. kolu Mozzart Bet Superlige, sa namerom ponovo odigraju dobar meč i ostvare pobedu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je istakao da izuzetno respektuje ekipu Voždovca i da je svestan da će predstojeći meč biti zahtevan, ali istovremeno je uveren da su njegovi momci spremni za protivnika.

„Vidim izvanredan Voždovac koji je izgubio samo od Čukaričkog i Partizana, što je verovatno i realno, a u svim drugim utakmicama su pobeđivali. U sezonu su ušli sa određenim promenama i vidi se da je to klub koji, organizaciono i u svakom smislu, iz godine u godinu jača i pokazuje da zaslužuje veliki respekt. Prošle godine su se, zajedno sa nama i Radničkim iz Niša, borili za Evropu i srž tog tima je ostao isti.  Stabilnost im pre svih  daju  golman i zadnja linija, teško primaju golove  i dobro su organizovani“, rekao je Lazetić.

Lazetić se našalio kako dve noći sanja protivničkog napadača Pantovića, koji je sigurno odmoran posle jedne utakmice pauze, i da zato ne podleže euforiji i ne opušta se, svestan da svaka utakmica nosi određene zamke.

„Mi uvek želimo da izvedemo najbolji mogući tim na teren. Često vršimo izmene jer imamo dobru grupu igrača i dobro oformljenu ekipu tako da ne zavisimo od pojedinaca. Gledaćemo da na svakoj utakmici izvučemo maksimum, nećemo odmarati igrače zbog nekog sledećeg duela, jer na to nemamo prava i ne razmišljamo na taj način. Od utakmice do utakmice pravićemo tim tako da u odnosu na  našu igru i protivnika najviše profitiramo. Smatram da profesionalni fudbaleri u dobrim uslovima ne treba da imaju problem da igraju na tri-četiri dana. Time se vodimo i spremni smo na sve što nas očekuje“, zaključio je Lazetić.

Odbrambeni igrač Goran Antonić se složio da protivnikov poraz od Partizana ne znači da njegova ekipa sme da se opusti.

„Očekujem interesantan meč jer Voždovac igra kvalitetan fudbal i na zasluženom su mestu na tabeli. Moramo da izađemo maksimalno oprezno i da probamo da ih pobedimo na našem terenu“ kazao je Antonić.

Utakmica TSC – Voždovac igra se u petak, 14. oktobra od 19 sati na TSC Areni u Bačkoj Topoli. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena Sport 3.

FK TSC je trenutno 2. na tabeli sa 29 osvojenih bodova, ekipa Voždovca  je 6. sa 23 boda.