Naš tim pripreme nastavlja u Bačkoj Topoli

Naša ekipa vratila se u Bačku Topolu nakon dvonedeljnih priprema u Turskoj, kako bi se na svom terenu dodatno spremila za nastavak sezone u kojoj ima ambicije da ostvari dobre rezultate i poboljša plasman na tabeli.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić istakao je da je zadovoljan dvonedeljnim boravkom u Turskoj, da nije bilo povreda, te da su svi igrači zdravi i spremni da u finišu priprema dodatno napreduju.

„Imali smo sjajne uslove za rad i odlične terene. Sve je, kao i uvek, bilo na visokom nivou. Ekipa je odradila sve kako treba, a najbitnije je da nemamo bolesnih ili povređenih igrača. Dosta smo postigli prevashodno na planu igre koju želimo da sprovodimo u drugom delu prvenstva. Odigrali smo pripremne mečeve i iz utakmice u utakmicu smo u igru dodavali nove detalje. Ekipa je dobro prihvatila moje ideje i veoma sam zadovoljan njihovim ozbiljnim pristupom igri i postignutim na terenu. Očekujem da u prolećnom delu sezone budemo bolji nego u prethodnom“, rekao je  Lazetić.

Lazetić je iskoristio priliku da se osvrne na pripremne utakmice koje su odigrane u Turskoj, ali i na pojačanja koja klub planira da dovede.

„Imali smo jake protivnike tokom priprema, ali mi smo dominirali u svakoj utakmici. Radili smo na tome da uvežbamo našu igru i organizaciju napada. Prezadovoljan sam timom koji imam i onim što smo pokazali. Uspeli smo da oformimo ekipu koja ima optimalan broj igrača i to sa omladincima koji su podjednako dobro odradili pripreme. Pošto je u toku zimski prelazni rok, igrači koje dovodimo u klub moraju da budu  spremni da odmah pokažu igrački kvalitet. Sa Petrom Škuletićem smo to dobili, a sada radimo na tome da do kraja prelaznog roka u klub dovedemo još dvojicu igrača koji bi osnažili konkurenciju, unapredili igru i ojačali ekipu“, otkrio je Lazetić planove kluba.

Kapiten  Saša Tomanović takođe ima pozitivne utiske iz Antalije i veoma je zadovoljan napretkom koji je tim ostvario na pripremama.

„Svake godine u Turskoj imamo odlične uslove za rad i treniranje. Zadovoljni smo odigranim utakmicama. Mnogo smo radili i motivisani smo za nastavak sezone. Odmorili smo se dva dana i sada imamo skoro celu nedelju do utakmice protiv Voždovca koju planiramo da što bolje iskoristimo i da se dobro pripremimo za nju, kao i za prvo naredno kolo koje igramo u Lučanima,“ kazao je Tomanović.

Jesenji deo prvenstva FK TSC je završio na 10. mestu tabele sa 26 osvojenih bodova iz 7 pobeda,  5 remija i 9 izgubljenih utakmica.