Kup Srbije: Disciplinom i željom možemo do istorijskog rezultata

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole dočekuje sutra u 12.55h ekipu Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu Kupa Srbije, sa namerom da se vrate na pobednički kolosek i da plasmanom u polufinale nadmaše već zabeležen istorijski uspeh ove sezone, igra u četvrtfinalu Kupa.

Pomoćni trener TSC Dušan Bajić istakao je da očekuje reakciju tima TSC na dva poraza koja su pretrpeli u prvenstvu. “Sa jedne strane dolazi Radnik iz serije dobrih rezultata, dok mi u meč ulazimo posle dva poraza”, podsetio je Bajić.

Naravno, neće biti lako. Nadam se da ćemo prevazići ovu mini lošu seriju i da ćemo, što je najvažnije, u sutrašnjoj utakmici proći. Čeka nas jedna takmičarska utakmica u kojoj treba da nas krasi kompaktnost, čvrstina i disciplina do poslednjeg minuta meča, što smo imali do utakmice u Nišu u nedelju (0:2)”, rekao je Bajić.

Kapiten TSC-a Saša Tomanović takođe je podsetio da ekipa TSC ulazi u važnu kup utakmicu posle dve teške utakmice i dva poraza. “Radnik je izuzetno kvalitetna ekipa što pokazuje u prvenstvu. Ipak, mi igramo naš fudbal i spremno ćemo dočekati ovu utakmicu, rekao je on.

Tomanović je naglasio da za sve u klubu ovo je važna utakmica, da se piše istorija kluba plasmanom u polufinale Kupa. “Imamo veliku želju da pobedimo sutra i nadam se da ćemo u tome uspeti”, dodao je kapiten.

Odbrambeni igrač Slavko Damjanović izrazio je očekivanje da će ekipa TSC sutra izaći na svoj teren maksimalno motivisana, odlučna da pokaže da je poraz od Radničkog u Nišu “bio samo loš dan”.

Želimo da pišemo istoriju kluba, ako na terenu damo sve od sebe, ako igramo našu igru, mislim da neće biti problema”, kazao je Damjanović.

Meč četvrtfinala kupa TSC – Radnik Surdulica igraće se sutra od 12.55h na stadionu u Senti, gde je TSC domaćin do završetka izgradnje novog stadiona u Bačkoj Topoli.

U četvrtfinale ovogodišnjeg Kupa, TSC se plasirao pobedom nad Napretkom.