KUP SRBIJE 1/8 FINALA, TSC-KOLUBARA 2:1

FK TSC (Bačka Topola) FK Kolubara (Lazarevac) 2:1

Filipović – Petrović, Tomanović (K), Varga, Stojković – Bočkai – Zec (Krsmanović 72′), Đakovac, Banjac (Milićević 72‘), Stanojev (Stoiljković 72′) – Vukić

TSC je u osmini finala Kupa Srbije, u Bačkoj Topoli na TSC Areni, pobedio Kolubaru iz Lazarevca rezultatom 2:1 i tako se plasirao u četvrtfinale.

Naš tim je tokom cele utakmice imao terensku inicijativu i zasluženo je slavio pobedu. Prvi gol za TSC je postigao Stefan Vukić, koji je posle dobrog pasa Ifeta Đakovca doneo vođstvo plavo-belima. U prvom poluvremenu smo imali još neke šanse, ali se na pauzu otišlo sa 1:0.

U drugom delu igre, naši fudbaleri su delovali energičnije od gostiju iz Lazarevca. Vukić se u 66. minutu, posle akcije koji je započeo Mihajlo Banjac, po drugi put  upisao na listu strelaca. Gosti su smanjili zaostatak u 72. minutu, kada je Uroš Đuranović lobovao našeg golmana Nenada Filipovića i postigao jedini gol za svoj tim. Posle toga gosti više nisu imali ni jednu realnu šansu da izjednače rezultat. Naš tim je do kraja utakmice imao još prilika da postigne gol. Nemanja Petrović je u 90. minutu pogodio stativu, tako da je na semaforu ostao rezultat od 2:1.

Žuti karton: Banjac 46′