Ženski tim vesti

Poraz od Sloge

Naše devojke su u 10. kolu Superlige u Zemunu izgubile od Sloge rezultatom 4:1. Gol za naš tim je postigla Željka Belovan.

Nerešeno u Subotici

Naše devojke su u 8. kolu Superlige u Subotici odigrale nerešeno 3:3 protiv ekipe Spartak DOO. Golove za naš tim su postigle Milica Andrić, Ivana Trbojević i Željka Belovan.

Pobeda protiv Mašinca

Naša ekipa je u 7. kolu Superlige na domaćem terenu pobedila Mašinac iz Niša rezultatom 5:2. Golove za naš tim su postigle Ivana Trbojević (4) i Milica Vešić.
U15 ekipa je pobedila Spartak B sa 7:0, a U13 tim je savladao Kevi rezultatom 4:0.

Nerešeno u Novom Sadu

U 6. kolu Superlige naše devojke su u Novom Sadu odigrale nerešeno 1:1 sa ekipom Vojvodine. Gol za naš tim je sa bele tačke postigla Vanja Krivokapić u 69. minutu.

 

Ubedljiva pobeda na domaćem terenu

U 5. kolu Superlige naše devojke su pobedile ekipu ŽFU Zvezda B 2018 rezultatom 5:0. Golove za naš tim su postigle Ivana Trbojević (2), Željka Belovan (2) i Vanja Krivokapić.

Poraz u Subotici

Naša ekipa je u 4. kolu Superlige izgubila u Subotici od Spartaka rezultatom 6:0.

Pobeda protiv Sloge

Naša ekipa je u 3. kolu Superlige na domaćem terenu pobedila Slogu iz Zemuna rezultatom 2:0. Golove za naš tim su postigle Željka Belovan i Milica Andrić.

Pobeda u prvom kolu

Naše devojke su pobedom počele novu sezonu. Na domaćem terenu smo pobedili Spartak DOO rezultatom 3:1. Golove za našu ekipu su postigle Andrijana Jovanović (2) i Željka Belovan.

Poraz u Temišvaru

Naše devojke su odigrale poslednju kontrolnu utakmicu pred početak prvenstva. U Temišvaru naša ekipa je na jednoj uzbudljivoj utakmici izgubila rezultatom 4:3 od Politehnike. Golove za TSC su postigle Lena Marjanović, Željka Belovan i Andriana Jovanović.

Poziv za futsal reprezentaciju

Igračice ženske ekipe TSC-a Milana Knežević, Lena Marjanović, Ivana Trbojević i Natalija Drobnjak dobile su poziv za futsal reprezentaciju Srbije, koja će igrati kvalifikacione mečeve za predstojeći EP protiv Severne Irske, Letonije i Holandije.