Ženski tim vesti

Poziv za futsal reprezentaciju

Igračice ženske ekipe TSC-a Milana Knežević, Lena Marjanović, Ivana Trbojević i Natalija Drobnjak dobile su poziv za futsal reprezentaciju Srbije, koja će igrati kvalifikacione mečeve za predstojeći EP protiv Severne Irske, Letonije i Holandije.

Još jedna pobeda nad Vojvodinom

Naše devojke su u Beočinu posle odlične igre pobedile Vojvodinu iz Novog Sada rezultatom 8:2. Golove za TSC su postigle Željka Belovan (5), Milana Knežević (2) i Ivana Trbojević.

Ponovo smo pobedili Vojvodinu

U drugom kolu play out-a naša ekipa je pobedila novosadsku Vojvodinu rezultatom 2:1. Oba gola za našu ekipu je postigla Natalija Drobnjak.

Impresivna pobeda protiv Požarevca

Naše devojke su u prvom kolu play out-a pobedile ekipu Požarevca rezultatom 22:0. Gošće su igrale sa 9 igračica. Golove za TSC su postigle Ivana Trbojević (10), Željka Belovan (3), Božana Božić (3), Milana Knežević (2), Staša Đokić, Lena Marjanović, Katarina Siluši i Anthea Marijić. Protiv Požarevca su Milica Spičanović i Anthea Marijić odigrale svoj prvi meč u dresu prvog tima našeg kluba. One su dosad igrale za naš U15 tim. Rezultat protiv Požarevca od 22:0 je najimpresivnija pobeda u istoriji našeg kluba.

Pobeda nad Vojvodinom

U 14. kolu Superlige u Kanjiži naša ekipa je pobedila Vojvodinu iz Novog Sada rezultatom 2:1. Golove za naš tim su postigle Ivana Trbojević i Lena Marjanović.

Pobeda u Beogradu

U subotu u 13. kolu Superlige u Beogradu naše devojke su pobedile ekipu Zvezda B 2018 rezultatom 7:3. Golove za TSC su postigle Željka Belovan (2), Staša Đokić, Ivana Trbojević, Milana Knežević, Lena Marjanović i Vanja Petrović.

Protiv Zvezda B 2018 kapiten naše ekipe Milana Knežević je odigrala 100. prvenstvenu utakmicu za naš klub. Reprezentativka Srbije je 2015. godine stigla iz Spartaka iz Subotice, a dosad je u prvenstvu postigla 58 golova.

Poraz od Crvene zvezde

Naša oslabljena ekipa je u subotu u 12. kolu Superlige u Beogradu izgubila od Crvene zvezde rezultatom 6:0.

Pobeda u Mađarskoj

Naša ekipa je u nedelju odigrala prvu pripremnu utakmicu prolećne sezone. Devojke su igrale sa ekipom Sent Mihalja u Mađarskoj, koja se takmiči u drugoj ligi Mađarske – grupa istok, i trenutno se nalaze na vodećoj poziciji. TSC je bio bolji rival na ovom meču, a naš tim je pobedio rezultatom 4:2. Golove za našu ekipu su postigle Staša Đokić, Milana Knežević, Ivana Trbojević i Božana Božić.

Prvo mesto u Sekešfehervaru

Naša ekipa je i ove godine nastupala na tradicionalnom fudbalskom turniru u Mađarskoj u Sekešfehervaru. TSC je osvojio prvo mesto na ovom turniru koji se igrao u sali. Devojke su u grupnoj fazi imale dve ubedljive pobede (9:1 i 12:1), a u polufinalu pobedile Enjig rezultatom 9:0. A finalu naša ekipa je igrala sa futsal ekipom iz Šarkeresteša, i posle uzbudljive utakmice pobedila sa 6:3. Najbolja golgeterka ovog turnira je Ivana Trbojević, a Anđelu Vesić su izabrali za najboljeg golmana.

Goleada protiv Požarevca

Naša ekipa je priredila pravu goleadu protiv Požarevca u 11. kolu Superlige. Devojke su postigle čak 19 golova. Na poslednjem meču jesenjeg dela prvenstva u Kanjiži naša ekipa je pobedila rezultatom 19:0. Ženska ekipa TSC-a je na tabeli Superlige zauzima peto mesto sa 16 bodova.