Kako se vrši plaćanje?

1) Pouzećem – Narudžbine plaćate poštaru, prilikom prijema, u valuti RSD.
2) Plaćanje platnom karticom (online plaćanje)

Uslovi kupovine

Plaćanje platnom karticom (online plaćanje)

Najnovija mogućnost za kupce iz Srbije u našoj prodavnici, je plaćanje preko platne kartice u saradnji sa OTP bankom. Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Dina platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete odabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt banke gde vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Kod plaćanja platnim karticama – iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

ISPORUKA ZA KUPCE IZ SRBIJE

Vreme potrebno za dostavu pošiljke je 2-3 dana za teritoriju Beograda. Za teritoriju Srbije do 3-7 dana od momenta naručivanja. Narudžbine se šalju ekspresnom kurirskom službom (AKS). U zavisnosti od načina plaćanja, usluga dostave se naplaćuje prilikom naručivanja, ili prilikom plaćanja pouzećem.

ISPORUKA ZA KUPCE VAN SRBIJE

S obzirom da svaka zemlja definiše Zakone o prometu roba i usluga, može se dogoditi da NEZAVISNO OD NAS neke službe obračunaju dodatne troškove na našu robu i usluge, (troškove poštarine, otvaranja i kontrole paketa, carine, ponovne dostave, promene adrese dostave i slično).Preporuka je da se pre poručivanja robe proveri da li postoje posebne zabrane za zemlju iz koje se porudžbina obavlja. Sve troškove po navedenom, snosi kupac”.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja za kupce iz Srbije biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije dinar (RSD).
Napomena: Cene su sa PDV-om.

IZJAVA O PRIVATNOSTI PODATAKA

TSC Shop odnosno Fudbalski klub TSC poštuje prava svojih kupaca i obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne, podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Podaci kupaca neće biti prosleđivani trećim firmama / licima.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

PRAVILNIK O REKLAMACIJAMA

Ukoliko ste robu kupili u online prodavnici, prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 024 / 224 -191.  U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas kontaktirate najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke.

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas kontaktirate.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 7 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronskim, odgovorićemo Vam na uloženu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 8 dana od trenutka podnošenja iste.

U slučaju vraćanja robe kupcu koji je prethodno robu platio kuriru tj. pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi Fudbalski klub TSC, već trošak pada na teret kupca.

Fudbalski klub TSC posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i poštuje prava svojih kupaca. Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici, molimo vas da nas odmah kontaktirate, telefonom ili putem emaila. Svi naši kontakti se nalaze na stranici “Kontakt”. Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rešiti problem u vašu korist.

RAZLOZI OTKAZA ILI VRAĆANJA

U slučaju:

1. isporuke robe koja nije naručena, i
2. isporuke robe koja ima materijalne nedostatke,

kupac je dužan da prvo uputi žalbu fudbalskom klubu TSC usmenim – zvanjem broj telefona 024 / 224 -191 ili pismenim putem (e-poštom: tscfoodandfun@fktsc.com) u roku od 7 dana kupovine.

ZAMENA I POVRAĆAJ ARTIKALA

Pri vraćanju artikla isti spakujte u originalnu ambalažu i pošaljite na adresu koja je istaknuta na sajtu. Tom prilikom pravilno napišite svoju adresu jer u protivnom nećemo biti u mogućnosti da vam obezbedimo povraćaj. U slučaju da vam pošaljemo pogrešan artikal mi ćemo snositi troškove novog slanja. Ukoliko artikal vraćate, vratite ga na adresu Maršala Tita 111, 24300 Bačka Topola, za Fudbalski klub TSC i pošaljite tako da primalac, odnosno mi, plaćamo poštarinu.

Prilikom povraćaja svi artikli MORAJU biti u originalnom stanju – nenošeni i neiskorišćeni jer u suprotnom nećemo moći da uradimo povraćaj.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Fudbalski klub TSC je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dinacard metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice.

ROK ZA RAZMATRANJE REKLAMACIJA

Fudbalski klub TSC je dužan da o žalbi Kupca odluči u roku od 8 dana od dana prijema žalbe, i da o ishodu postupka po žalbi odmah obavesti Kupca, pismenim ili usmenim putem.

U slučaju da nedostatak na predmetnoj robi nije moguće otkloniti, Kupac ima pravo da zahteva isporuku iste robe bez nedostataka ili povraćaj novca.

Ukoliko Kupac u roku ne vrati originalnu robu, Fudbalski klub TSC zadržava pravo da Kupcu ne isporuči novu robu, odnosno, da ne izvrši povraćaj cene i troškova povraćaja robe.

U slučaju da se Kupac opredelio za zamenu robe, Fudbalski klub TSC je dužan da istu isporuči u najkraćem roku. U slučaju da je nemoguće isporučiti drugu robu, Fudbalski klub TSC će nadoknaditi kupcu troškove povraćaja robe i vrednost robe koju više nije u mogućnosti da isporuči.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Fudbalski klub TSC se obavezuje da će štititi privatnost svih svojih korisnika. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fudbalskom klubu TSC a posebno radnici Internet prodajnog mesta i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Lični podaci o korisniku su na zahtev dostupni i samom korisniku u svrhu provere tačnosti istih.

Fudbalski klub TSC će čuvati ove podatke u tajnosti i upotrebljavaće ih samo za sopstvene razumne potrebe, za zakonski dopuštene potrebe i razumne potrebe svojih poslovnih partnera (dobavljač, kurirska služba, banka itd.) koji za Fudbalski klub TSC obavljaju određene poslove i koji sa Fudbalski klub TSC imaju potpisan ugovor o poverljivosti podataka.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Svi sadržaji objavljeni na ovim ili ostalim internet stranicama Fudbalskog kluba TSC, Internet prodajnog mesta kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, sličice, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, programski paketi (softver) i ostali nenavedeni materijali i sadržaji objavljeni na ovim stranama, vlasništvo su ili Fudbalskog kluba TSC ili dobavljača programskih paketa (softvera) i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualne svojine (uključujući baze podataka, žigove, dizajn itd.) i njihova neovlašćena upotreba nije dopuštena.

Rešenje za svaku situaciju:

U okviru Internet prodavnice Fudbalski klub TSC na raspolaganju vam je služba podrške čiji je osnovni zadatak rešavanje svih nedoumica i pružanje neophodnih informacija našim klijentima. Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo vas budite slobodni da nas pozovete na broj telefona 024 / 224 -191 ili kontaktirate putem emaila tscfoodandfun@fktsc.com . Na svako vaše pitanje, odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.